loading
SfeerDerij
Meubelstoffeerderij Interieur en Decoratie
Offerteaanvraag stofferen

Vult u uw gegevens in, upload een of meer duidelijke foto's van uw meubelstuk en vermeld in het kort uw wensen. Wij maken vrijblijvend een offerte; de hoeveelheid stof is in dit geval uiteraard bij benadering.
Het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis. Ter plaatse meten wij alles op en bekijken de conditie van uw meubelstuk. Op deze manier krijgen wij een indruk van uw interieur, wat handig kan zijn voor het juiste advies bij de keuze van een meubelstof.
Op uw verzoek neem ik alvast enkele stalen mee in de door u aangegeven stijl en/of kleur.

LET OP:

Foto's  kunt u rechtstreeks sturen naar sfeerderij@gmail.com als de uploaden op deze pagina niet werkt

Voor vragen kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met me opnemen op nr. 06 26394413.

Selecteer uw foto's
design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.