loading

Onder ‘Sfeerderij’ wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, gevestigd aan
de Pegbroekenlaan 24 te Veldhoven en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van
Koophandel te Eindhoven, met KVK-nummer 65405684.

Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de website, natuurlijke persoon of rechtpersoon, die via Sfeerderij.nl een aankoop doet.
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via de website Sfeerderij.nl. Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de klant de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden.

Aanbod
De collectie van de Sfeerderij omvat over het algemeen unieke 2e hands vintage en landelijke meubels van goed fabricaat, hergestoffeerd danwel op andere wijze opgeknapt. Om echter teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan de gehele omschrijving van het artikel goed door te lezen en alle beschikbare foto's te bekijken. Afbeeldingen, mededelingen mondeling, telefonisch of via e-mail verstrekt door de Sfeerderij, met betrekking tot het aanbod worden zo nauwkeurig mogelijk (weer)gegeven of gedaan.
Onder vintage verstaan we originele artikelen uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80. Een artikel mag pas echt vintage worden genoemd als het tenminste 25 jaar oud is.
Bij aanschaf van een vintage artikel moet u rekening houden met een eventuele kleine beschadiging aan het hout, stof, een kaal plekje enzovoorts. Bij twijfel en vragen van een vintage artikel, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding van de overeenkomst. Indien het product in overduidelijke mate afwijkt van de gegevens op de website, zal de Sfeerderij passende maatregelen treffen om de klant tegemoet te komen.

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief bezorgkosten en onder
voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten.

Orderbevestiging
De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij uw bestelling hebben ontvangen.

Betalen
U kunt het totale factuurbedrag, inclusief eventuele bezorgkosten - onder vermelding van factuurnummer - binnen 7 dagen na bestelling via de mail, overmaken naar bankrekening
IBAN NL60 RABO 0300785984. Is de betaling na afloop van deze 7 dagen niet bijgeschreven, dan gaat de Sfeerderij ervan uit dat u van de bestelling afziet.
De Sfeerderij behoudt zich het recht voor - bij uitblijven van de betaling - om het betreffende artikel opnieuw in de verkoop te brengen.
Indien u ervoor kiest om het product op te halen op ons afhaaladres in Veldhoven, kunt u eveneens ter plaatse contant betalen.

Bezorgen
Alle producten kunnen bij u worden bezorgd. Voor de tarieven hiervan hebben wij een overzicht opgesteld, dat u aantreft onder het item ‘betalen/bezorgen’. Om de bezorgkosten te berekenen wordt steeds uitgegaan van ons afhaaladres aan de Pegbroekenlaan 24, 5504 MN Veldhoven.

Verzenden
Vanwege de omvang en kwetsbaarheid van onze producten, is het meestal niet mogelijk om deze te verzenden. Voor de wat kleinere meubels zoals krukjes en woonaccessoires is dit soms wel een optie. In die gevallen hanteren wij de prijzen van postNL.
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens vervoer.

Gebreken
De klant is verplicht om direct bij ontvangst te controleren of de bestelling aan de overeenkomst voldoet. Retourzendingen voor gebreken zijn aan de volgende voorwaarden verbonden:
• Gebreken aan een artikel, die redelijkerwijs niet toebehoren aan de vermelde staat van het artikel volgens de beschrijving zoals op de website van de Sfeerderij wordt vermeld, dienen binnen 24 uur na ontvangst per email, o.v.v. de naam van de klant, beschrijving van het gebrek en het factuurnummer waaronder het artikel geleverd is, te worden gemeld aan de Sfeerderij.
• In geval van een gegronde klacht welke te beoordelen is door de Sfeerderij, komt het aankoopbedrag voor rekening van de Sfeerderij.
• Het netto aankoopbedrag zonder verzendkosten wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan 7 dagen teruggestort op uw rekening, nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, retour is ontvangen door de Sfeerderij.
• Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van de Sfeerderij schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal de Sfeerderij de klant hiervan in kennis stellen. De Sfeerderij heeft het recht om een retour te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat het product door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.
• De Sfeerderij vergoedt geen verzendkosten in het geval van gebreken.

Klachten
Indien u een klacht heeft kunt u dit via de contactpagina  kenbaar maken. Elke klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en samen met u zal er naar een oplossing van het probleem worden gezocht. De Sfeerderij zal er altijd naar streven eventuele geschillen in goed overleg met de klant op te lossen.
Toepasselijk recht
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Privacy
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Deze worden alleen gebruikt om contact
op te nemen en de bestelling af te handelen en zullen nooit aan derden worden verstrekt, tenzij zij zij betrokken zijn bij de uitvoering van de bestelling.

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.