loading

Nieuw gestofeerd door de sfeerderij 5 gebruikte Gispen AA design fauteuils  ontworpen door W.H. Gispen in 1937.  Deze luxe fauteuils met hoge rugleuning zijn niet van nieuw te onderscheiden en verkeren in een nagenoeg onberispelijke staat.

Lees verder

Van de ondergang gered.  6 Stuks originele Gebroeders de Wit designstoelen uit ±1960. Het bedrijf De Wit N.V. uit Schiedam is opgericht na de oorlog, zij leverde kwaliteit buismeubelen en hebben deze o.a. ook voor Gispen gemaakt. Een mooie uitdaging waarbij eveneens het binnenwerk overduidelijk aan vervanging toe was.

Lees verder

Heeft u een oude Ligne Roset Togo ontworpen in de jaren 70 door Michael Ducaroy voor Ligne Roset?  De sfeerderij voorziet deze vintage klassieker uit de 70er jaren vakkundig van een nieuwe stoffering.

Lees verder

Ieder jaar wordt er een kleur uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Die kleur wordt niet zo maar even bedacht.... Kleur van het jaar 2016: okergoud, warm en vrolijk.

Lees verder

Kleur van het jaar 2017 is geworden: demin drift. Het blauwgrijze Denim Drift stoot het in 2016 verkozen felle ochre gold van de troon.  Blauw is een koele kleur, combineer je het met hout, riet of andere warm gekleurde materialen dan ontstaat er toch een warm interieur.

Lees verder
design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.