loading

Collectie vintage en landelijke meubelen

Naast mijn diensten zoals stofferen, restylen en restaureren van allerhande soorten meubelstukken, bied ik een geselecteerde collectie vintage en landelijke meubelen, verlichting en accessoires aan, stuk voor stuk unieke objecten. Veelal zijn deze meubels reeds in eigen atelier gestript en hergestoffeerd, danwel op een andere wijze opgeknapt..

Voor alle objecten geldt in ieder geval hetzelfde; ze zijn stuk voor stuk met zorg uitgekozen. Het betreffen met name vintage, antieke en landelijke meubelstukken, maar u vindt eveneens unieke woonaccessoires en verlichting in deze collectie. Kortom, een zeer divers en wisselend assortiment.

Ook bieden wij enkele zitmeubelen aan, die her en der vandaan komen. Ze waren té mooi en van dusdanige kwaliteit, dat ik ze niet kon laten staan. De stof van deze stoelen is veelal aan vervanging toe; met een passende meubelstof gaan deze stoelen weer een leven lang mee.

De Sfeerderij heeft zich toegelegd op het stofferen en restaureren van alle soorten en stijlen meubels. Hiervoor beschikken wij over een grote collectie meubel- en gordijnstoffen, zodat ook het totaalplaatje voor uw interieur door ons kan worden verzorgd. Daarnaast schilderen of lakken wij desgewenst uw meubelstuk en voeren wij kleine reparaties uit. Wij werken veelal met natuurlijke verf, dat zorgt voor een mooie, rustieke uitstraling; alleen lakken of vernis aanbrengen om het hout een flinke oppepper te geven is uiteraard ook mogelijk.

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.