loading

Even voorstellen

Fijn dat u de meubelstoffeerderij de Sfeerderij hebt gevonden....  

de meubelstoffeerder uit veldhoven die veel aandacht besteed aan uw waardevolle sfeervolle meubelen, in het bijzonder banken, fauteuils, stoelen en andere meubelstukken die om wat voor reden dan ook, een tweede leven verdienen en opnieuw bekleed moeten worden.

Veelal zijn dit meubelstukken die in vervlogen tijden ambachtelijk zijn vervaardigd, ook tijdloze merk- of design meubels of gewoon geliefde meubelstukken, die vanwege persoonlijke omstandigheden onmisbaar zijn geworden....

Mijn jarenlange ervaring  op het gebied van meubelstoffering, raamdecoratie en design interieur zorgen voor dat we gedegen werk afleveren. Ik werk  veelal in opdracht, maar heb ook diverse fauteuils, stoelen en krukjes opgeknapt en opgenomen in mijn collectie. Deze meubels zijn geheel gestript geweest, soms voorzien van een verse verflaag, nieuw binnenwerk en een mooie, kwalitatief hoogwaardige meubelstof.

Daarnaast worden (vouw)gordijnen, indien gewenst in combinatie met een passende meubelstof, voor u op maat gemaakt.

Gedurende de weekenden en tijdens mijn vakantie ben ik verder constant op zoek naar stoelen, kasten, lampen en woonaccessoires. Sommige stukken hebben van nature al een uitstraling; andere vragen nog enige aandacht. Het is dan altijd weer een uitdaging om van die oude, ogenschijnlijk versleten stoel of ander meubelstuk weer een mooi exemplaar te maken. Unieke meubels geven uw woning een persoonlijk karakter én sfeer! Ze zijn niet te vinden in de normale woonwinkels, en dat alleen al maakt ze speciaal.

Inmiddels heb ik een mooie collectie verzameld van stoelen, kastjes en woonaccessoires, die ik met trots aan u presenteer. Zoekt u iets anders, iets bijzonders, ik hoor het graag en ga voor u op zoek! 
U kunt mij altijd bereiken via de contactpagina.

Diana van de Vorst

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.