loading

Kleur van het jaar 2016

Ieder jaar wordt er een kleur uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Die kleur wordt niet zo maar even bedacht.... Kleur van het jaar 2016: okergoud, warm en vrolijk.

... de keuze is gebaseerd op een jaarijkse, wereldwijde studie naar trends op het gebied van kleur, die wordt uitgevoerd door een speicaal geselecteerd panel van onafhankeiljke design- en kleurexperts.

Goud en goudtinten zijn het komende jaar helemaal hot!

Zo rond het begin van ieder woonseizoen hebben we het niet alleen over de woontrends, maar ook over de kleuren die daarin worden toepast. Die kleuren komen terug in onze meubels en woonaccessoires, maar ook op de muren, deuren en kozijnen…

Gelukkig draait niet alles om die ene kleur. Nog altijd worden er veel natuurlijke kleuren gebruikt, met name aarde- en poedertinten; de kleuren in 2016 gaan in ieder geval allemaal iets vrolijker worden. Het leuke van okergoud is overigens dat het met heel veel andere kleuren en materialen gecombineerd kan worden. De kleur is sowieso een perfect te combineren bij alle natuurtinten en natuurlijke materialen, maar past ook prima bij blauw, paars, zwart, grijs… te veel om op te noemen….

 
Kleur van het jaar 2015: koper - oranje, warm en vol sfeer

Kleur van het jaar 2014: Teal, een prachtige mix van diep groen-blauw die staat voor balans, verfijning, kalmte en veelzijdigheid. Deze kleur wordt vaak gebruikt om het prachtige blauwgroen van tropische oceanen mee te beschrijven.

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.