loading

Kleur van het jaar 2017

Kleur van het jaar 2017 is geworden: demin drift. Het blauwgrijze Denim Drift stoot het in 2016 verkozen felle ochre gold van de troon.  Blauw is een koele kleur, combineer je het met hout, riet of andere warm gekleurde materialen dan ontstaat er toch een warm interieur.

De kleur Denim Drift is een aangenaam, tijdloos, veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. Daarbij is het een kleur die aansluit bij talloze interieur-stijlen en sferen.

Zo rond het begin van ieder woonseizoen hebben we het niet alleen over de woontrends, maar ook over de kleuren die daarin worden toepast. Die kleuren komen terug in onze meubels en woonaccessoires, maar ook op de muren, deuren en kozijnen‚Ķ

Kleur van het jaar 2016: okergoud, warm en vrolijk

Kleur van het jaar 2015: koper - oranje, warm en vol sfeer

Kleur van het jaar 2014: Teal, een prachtige mix van diep groen-blauw die staat voor balans, verfijning, kalmte en veelzijdigheid. Deze kleur wordt vaak gebruikt om het prachtige blauwgroen van tropische oceanen mee te beschrijven.

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.