loading

Meubelzoekservice

Bent u op zoek naar een specifiek meubelstuk of accessoire voor in uw interieur, maar weet u niet waar u dit kunt vinden kunt, of heeft u er eenvoudigweg de tijd niet voor? 

Geeft u bij ons zo specifiek mogelijk aan waarnaar u op zoek bent, onder vermelding van afmeting, kleur, de staat waarin het product mag verkeren (moet het functioneel zijn of is het voor de sier) en wat u er maximaal voor wilt betalen. Wellicht heeft u foto's om het e.e.a. nog beter te visualiseren. Wat de kleur en/of uitstraling betreft is uiteraard van alles mogelijk.

Wij beschikken over vele soorten verf en zijn op de hoogte van de laatste afwerktechnieken, zodat wij er bijna altijd dat van kunnen maken, wat u voor ogen heeft.

Stoelen en banken kunnen door ons gestoffeerd worden; de staat van de bekleding is dus niet van belang. Hiervoor beschikken wij over een volledige collectie van eigentijdse stoffen: modern, klassiek, vintage of landelijk; alles is mogelijk.

Wilt u een meubel combineren met nieuwe gordijnen en/of een ander kleurtje op de muur; ook dit kunnen wij voor u regelen.

design www.sfeerderij.nl vintage retro collectie diana van de vorst artifort meubelstoffeerderij stoelen meubelstoffen interieur shop pastoe stofferen meubels veldhoven fauteuils advies mooie prijs offerte decoratie vernieuwend ahrend de cirkel gispen meubelstuk altijd versleten kleur vakmanschap aandacht exclusieve bekleden kussens bankstel

Wij zijn meubelstoffeerderij en stofferen en bekleden voor klanten uit de regio eindhoven de kempen zoals de onder andere de gemeente Eindhoven Geldrop Heeze Leende Bergeijk Eersel Vessem Knegsel Wintelre Valkenswaard Waalre Hoogeloon Borkel en Schaft Hapert Bladel Reusel Casteren Netersel Hooge Mierde Lage Mierde.